Odbačena majmunica pronašla utjehu u mački, ovako izgleda njihovo prijateljstvo

Screenshot: YouTube

AVNI je majmunica koju je obitelj odbacila nakon ozljede koja ju je sprečavala u normalnom kretanju. Nije ih mogla pratiti i ostala je sama. Na sreću, netko je kontaktirao sklonište za napuštene životinje i oni su preuzeli stvar u svoje ruke. Kada su je doveli među druge životinje, Avni je bila užasno zbunjena i plaha. Mnogim divljim životinjama dogodi se ista stvar jer nisu navikle biti u zatvorenom prostoru i okružene ljudima i drugim životinjskim vrstama.

No Avni je imala i sreće i pronašla je najbolju prijateljicu vrlo brzo. Radi se o mački imena Billo koja joj je u teškim trenucima pružila utjehu. One su se sprijateljile istog trenutka i postale su nerazdvojne. Avni je dobila neočekivanu prijateljicu i pomoć kojoj se nitko nije nadao. Vrlo se brzo oporavila uz takvu potporu, a onda je došlo vrijeme za vraćanje u divljinu.

Mislili su da se Avni više nikada neće vratiti jer je nije bilo nekoliko dana i zaključili su da joj je u divljini jednostavno bolje. No ona ipak nije mogla bez svoje najbolje prijateljice pa ju je počela redovno posjećivati. Avni se u sklonište vraća i po hranu jer nije sposobna za potpuno samostalan život. Bitnije od svega je da je ona sretna te da je ipak pronašla obitelj koja je nikada neće odbaciti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.