Olivia ima posao iz snova. Pratnja je psima na vjenčanjima, dnevnica joj je 340 eura

Screenshot: TikTok

OLIVIA THOMPSON iz Edinburgha u Škotskoj ima posao iz snova. Jedno vrijeme radila je kao šetačica pasa, no svoj je biznis proširila. Sada je pratnja psima na vjenčanjima. The Dog Lady, kako su je prozvali, radila je u jednoj firmi kao asistentica administratora. S vremenom je tijekom pauza za ručak išla šetati pse, a potom je otišla na putovanje jugoistočnom Azijom i Australijom. 

Nakon što se vratila kući u ožujku ove godine, odlučila je pokrenuti vlastiti biznis. "Oduvijek sam željela biti organizatorica vjenčanja, ali mi je bilo teško dobiti taj posao bez iskustva", rekla je. Dobila je posao u botaničkom vrtu Edinburgh, gdje je dobila uvid u svijet vjenčanja, piše Daily Star.

@oliviathedogladyx Come to work with me as a Dog Weddinv Chaperone💒💍 #fyp #foryoupage #trending #dogwalkingbusiness #weddingtiktok #dogweddingchaperone #weddingfyp #scottishwedding #wedding #cometoworkwithme #scotland #dogwalker #weddingtok ♬ original sound - Olivia Thompson🌸

"U botaničkom vrtu možete imati pse. Pomislila sam 'tko čuva pse?'. Shvatila sam da me psi čine najsretnijom i volim vjenčanja", rekla je. Tamo je radila tri tjedna, dala je otkaz i pokrenula svoj posao. Postala je pratnja psima na vjenčanjima i tako spojila svoje dvije ljubavi u jedno - psi i vjenčanja. 

Dosad je bila na četiri vjenčanja

Otkrila je da je bila pratnja na četiri vjenčanja, a dnevnica joj je bila oko 340 eura. Prije samog vjenčanja, Olivia se sastane s mladencima i psom kako bi se upoznali. "Uvijek se sastajem s klijentom prije dana vjenčanja - kako bih saznala sve što trebam znati i vidjela ponašanje. To je na neki način običaj za mladenku ili mladoženju. Mnogi me ljudi rezerviraju i za fotografije", kaže.

@oliviathedogladyx Spend the day with me🐾 #fyp #foryoupage #trending #weddingtiktok #dogweddingchaperone #weddingfyp #scottishwedding #dogwalker #dayinmylife #dogwalkingbusiness #dayinmylife #dogwalkersoftiktok #puppyvizsla ♬ original sound - Olivia Thompson🌸

Kaže da mladenci imaju razne zahtjeve. Neki ne žele pse na ceremoniji već samo kasnije na slavlju, a nekima je bitno da je njihov ljubimac s njima na fotografijama. Jednom prilikom Olivia je sa psom prošetala do oltara. 

"Bila sam jako nervozna. To je bilo prvo vjenčanje na kojem su psa htjeli na ceremoniji. Svaki pas je do sada bio dobro odgojen, no strah me da će doći dan kada to neće biti tako", rekla je. Rezervacija je, kaže, puno. Kada nije na vjenčanjima, Olivia i dalje šeće pse. 

Pročitajte više