Ona se jednostavno mrzi fotografirati i to jasno daje do znanja svojoj vlasnici

Foto: Instagram

SVI vlasnici pasa znaju koliko teško može biti fotografiranje ljubimca. S tim problemom se nosi i Yoko - kad Kikko, Sasha i Momo poziraju za svoju vlasnicu, Hina uvijek pronađe način da to sabotira. 

Upravo zbog toga što izbjegava grupno fotografiranje, Hina je stekla mnoštvo obožavatelja koje njeno poziranje nasmijava.

No, fotograf za ljubimce Mark Rogers otkrio je za portal Dog Time nekoliko savjeta uz koje ćete pomoći ljubimcu da se ispred kamere ponaša opušteno.

"Klik i bljesak fotoaparata u početku mogu smetati psima. Neka vaš pas prvo dobro onjuši kameru, a zatim počnite ležerno snimati okolinu. Počnite slikati svog psa tek nakon što se udobno namjesti oko fotoaparata i počne se ponašati uobičajeno", kazao je Mark.

"Što više snimaka napravite, veće su vam šanse da snimite nešto dobro. Također isključite bljeskalicu kad god možete. Kako biste izbjegli isprane slike, fotografirajte ujutro ili navečer, u malo oblačnim danima ili u hladu kada je dan sunčan", dodao je.

"Također, pripazite na boje, nisu dobre crne pozadine za crne pse, smeđe pozadine za smeđe pse i tako dalje", otkrio je Mark.

Naravno, ovi savjeti možda neće pomoći ako vaš pas svjesno odbija fotografiranje, kao što to čini Hina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.