"Osvaja energijom i pozitivom": Zorica traži ljude koji će joj pružiti topli dom

Foto: Facebook

OSJEČKI azil na svom je Facebooku objavio fotografiju kujice Zorice koja traži stalni dom. Napominju kako je volontere azila osvojila na prvi pogled.

"U prvu šetnju išla je bez povodca! I bila je najposlušnija od čitave ekipe, ali bome i najveselija! Sve ju je zanimalo, trčala je toliko da se još stotinjak metara za njom prašilo, ali iz tog oblaka prašine provirila bi malo, malo, samo da se javi da znam da neće nikuda, da znam da je tu i da nije jedna od pobjegulja.

Dozvolite da vam predstavim Zoricu, malu čarobnicu koja će vas omađijati već na prvi pogled 😍 Baš tako je i nas sve <3...

Objavljuje Azil Osijek-volonteriČetvrtak, 17. ožujka 2022.

Još uvijek je blentavo razigrana, ali kad treba, zna biti i pravo odrasla! Srednjeg je rasta i khm... Sklona debljanju jer baš voli papati pa na to moramo pripaziti pri hranjenju, na brzaka pojede sve i uvjeri te da joj nisi ni sipala hranu. Mugerica i to kakva!

Osim okicama, veselim repom i samom svojom pojavom, najviše osvaja svojom energijom, jednostavno zrači pozitivom i širi ju gdje god pošla! E sad, ako baš trebate takvu jednu kraj sebe, koja će vas jutrom buditi slinavom pusom, mlatnuti vas repom po sred lica da se razbudite i pozvati vas da drito iz kreveta odete u šetnju, Zorica je baš osoba za vas i jedva čeka da se upoznate!", poručuju ii azila.

Zorica ima oko osam mjeseci. Nadamo se da će uskoro pronaći nove vlasnike.