Ova simpatična njuškica ostala je bez obitelji. Možete li joj pružiti dom?

PINO je 10-godišnji mješanac manjeg rasta kojem se u jednom danu srušio cijeli svijet. Sve na što je navikao, postalo je prošlost, a obitelj koja mu je bila centar svijeta nikada više neće vidjeti. Trebao je završiti na cesti ili u hladnom azilu, no azil za pse Društvo za zaštitu životinja Rijeka uspio mu je pronaći privremeni smještaj. Ipak, ono što Pinu treba je dom.

"Pino je psić od šest kilograma, mješanac manjeg rasta, koji je živio isključivo u kućnim uvjetima. Nikako se ne bi snašao u drugačijim uvjetima", opisali su njegovu situaciju.

Čuvalica kaže da joj se srce lomilo dok ga je gledala kako traži svoju obitelj i plače za njom. Pino nikada nije bio sam tako da mu još teže pada odvojenost i bilo bi idealno da se udomi u takve uvjete.

"Na druge pse ne reagira, osim ako se osjeća ugroženo. Uredan je u zatvorenom prostoru, naučen na šetnje povodcem. Čipiran je, cijepljen i očišćen od nametnika. Nalazi se u predgrađu Rijeke. Ne dajte da vas zbune njegove godine, jer osim sijede njuškice, Pino je vrlo aktivan i živahan, tako da je sigurno tek na polovici svoga životnoga vijeka", zaključuju.

Više informacija možete dobiti na brojevima mobitela 0911516160 ili 0955437932.

"Molimo pustite poruku pa ćemo vas povratno nazvati", kažu iz Društva za zaštitu životinja Rijeka.