Ovaj pas je prava pametna njuška! Pogledajte kako svaki dan uživa u šetnjama

123rf.com

PAS koji se sam izvodi u šetnju je neodoljivo prekrasan. Ovaj pas uvijek nosi svoj povodac i stane pozdraviti baš svakoga. Veselo maše repom, malo se pomazi, ali vodilicu ne ispušta iz usta.

Vjerujemo da je shvatio da na ovaj način privlači pažnju i da će dobiti puno maženja. Vidjeti psa kako šeće sam sebe nije baš svakodnevni prizor.

Naravno, kao i svaki odgovoran vlasnik, i njegov vlasnik je uvijek pokraj njega kako bi bio siguran da je njuška sigurna. Sve je počelo kada je vlasnik shvatio da Sporty voli sve nositi sa sobom, stoga je vlasnik poželio vidjeti hoće li htjeti nositi i svoju vodilicu - naravno, rezultat je uspješan.

Sporty s vodilicom u ustima može prijeći čitav grad, no najviše se voli zaustaviti kod fontana i špricalica. Ipak on spada u zlatne retrivere koji su poznati ljubitelji vode.

Naučen je čekati zeleno svjetlo prije prelaska ceste, a u noćnim šetnjama ima ogrlicu koja svijetli kako bi ga se lakše uočilo. Sporty i njegov vlasnik uživaju u svakom danu i imaju prekrasan odnos.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.