Ove mačke su se prepustile duhu Valentinova, pogledajte predivne fotke

Screenshot: Reddit

Upravo na vrijeme za Valentinovo, divna priča o mačićima Psilu i Meskieju iz Bengalurua u Indiji osvojila je internet. Vlasnica Karia Dey podijelila je trenutke kada su ova braća i sestre mačići odlučili pokazati svoje srdačno prijateljstvo sklupčavši se u savršenu formaciju srca.

"Slatki su. Jako su ljupki i prijateljski raspoloženi jedni prema drugima, igraju se cijeli dan i maze se svaki put prije spavanja", izjavila je Dey za Newsweek. Psilo i Meskie gotovo se nikada ne razdvajaju, bilo da su usred razigranih ludorija, maženja ili vremena za drijemanje.

"Zaista su simpatični kad se igraju, a nakon igre mi dođu u krilo, sklupčaju se i predu", istaknula je vlasnica. Njihova međusobna privrženost bila je zabilježena i podijeljena na popularnom Redditovom subredditu r/aww, gdje su slike brzo postale hit.

Mačke se često maze jer to ima različite koristi. To im pomaže dijeliti toplinu i izražavati ljubav, jačajući njihovu međusobnu vezu. Ipak, važno je znati da, ako mačke nisu sklone maženju, to ne znači da nisu prijateljice. Neke mačke jednostavno imaju različite želje za osobnim prostorom, mjestima za spavanje i slično.

Found my two kitties sleeping on the bed like this 😭🫶
byu/Kaiiira inaww

Objava je brzo postala popularna i osvojila srca mnogih korisnika Reddita.

"Ovo je ono što ja zovem ljubav", komentirala je jedna osoba. "Srce je savršeno. Apsolutno preslatko", dodala je druga. "Ovo je najslađa stvar koju sam vidjela u posljednjih nekoliko dana", napisala je treća.