Ove slavne zvijezde odlučile su udomiti, a ne kupiti kućnog ljubimca

NEKE slavne osobe su ljubitelji životinja. Umjesto da ih kupuju od uzgajivača, oni su svoje prijatelje odlučili potražiti u skloništima za nezbrinute životinje. 

Udomljavanje je odličan izbor jer je riječ o životinjama koje traže krov nad glavom prepun ljubav i to će znati stostruko vratiti. 

Holivudske zvijezde poput Iana Somerhaldera, Nine Dobrev i Ariane Grande samo su neke koje su spasile svoje četveronožne ljubimce.

Chrissy Teigen

Manekenka Chrissy Teigen i njen suprug, pjevač John Legend, vlasnici su dva spašena psa. Udomili su francuskog buldoga Penny koja ima tri noge, a iz skloništa im je stigla i pudla Petey. 

Ian Somerhalder

Ian i njegova supruga Nikki Reed podižu nekoliko spašenih pasa i mačaka. Imaju i zakladu koja nosi ime slavnog glumca, a kojoj je cilj ohrabriti ljude na udomljavanje ljubimaca i brigu o okolišu. 

Ariana Grande

Pop pjevačica također ima cijeli čopor udomljenih pasa čije fotografije objavljuje na društvenim mrežama. 

Liam Hemsworth

Liam je veliki zaljubljenik u pse i nikad se ne odvaja od Tani i Dore, pasa koje je udomio. I njegova bivša, pjevačica Miley Cyrus, udomila je nekoliko pasa.

Nina Dobrev

Nina je 2017. udomila psa kojem je dala ime Maverick. S vremenom mu je otvorila i Instagram profil Mrs. Maverick na kojem objavljuje kako provode vrijeme.

Još neki slavni udomitelji su Zac Efron, Hilary Duff, Gerard Butler, Chris Evans, Simon Cowell, Kaley Cuoco, Ryan Reynolds, Hilary Swank te Amanda Seyfried.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.