Ovog malenog psa je do sada pratila samo nesreća, bio je otrovan i propucan, a sve što želi je ljubav i dom

Foto: Index

OGY je maleni pas koji je smetao nekim ljudima, pas koji do sada nije imao lijep život. U svoje tri godine života je bio i otrovan i propucan. Ovaj maleni pas samo želi živjeti i biti dio nečije obitelji.

On do sada nije znao što znači kada te netko pomazi, kada te netko primjećuje. On do sada nije znao što je ljubav i što znači biti pas.

Njegov život je bila borba, ali tome se nazire kraj. Dobri ljudi su ga spasili i sada se brinu za njega. Privikava se na ljudski dodir koji je dobroćudan, a ne zlonamjeran, privikava se na ljubav i veseli se tome.

Ogy je spreman zaboraviti prošlost i krenuti dalje, imati svoju obitelj koja ga cijeni, voli i poštuje. Tugu i strah u njegovim očima trebaju zamijeniti sreća i veselje.

Pomozite mu i podijelite njegovu priču. Sve informacije o dragom Ogyju možete dobiti na brojevima 091 318 5690 i 097 641 4722.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.