Pačići se nisu mogli popeti na nogostup, pogledajte što je napravila prolaznica

PAČIĆI i njihove majke nerijetko presijecaju ljudske puteve dok se pokušavaju vratiti u svoje stanište. Ponekad takvi izleti mogu završiti kobno, pa je uvijek lijepo vidjeti ljude koji odvoje nekoliko minuta kako bi životinjama pomogli da sigurno prijeđu cestu. Jedna od takvih osoba je i korisnica TikToka koja je na profilu podijelila video na kojem pomaže malim pačićima da se popnu preko rubnika.

Snimka prikazuje djevojku koja je primijetila odraslu patku koja, u pratnji svojih pačića, pokušava doći do nogostupa i nastaviti put kući. Kako to obično biva, neki su pačići iznimno brzi i okretni te bez problema skaču preko rubnika i pridružuju se majci.

Nekoliko njih još uvijek nije svladalo tu tehniku i svaka im je pomoć dobrodošla. Jedan od pačića čak se i preokrenuo na leđa kada ga je djevojka podignula na nogostup, ali ubrzo je stao na noge i potrčao za ostatkom jata.

"Zbilja nisam htjela okrenuti posljednjeg pačića na leđa", napomenula je autorica u opisu videa koji možete pogledati u nastavku.

@urmomlmaoo73 I didnt mean for the last one to tip over🥲 #fyp #babyducks #fypシ゚viral #silly ♬ original sound - num3t4l

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.