Pametan pas pronašao je put do bazena. Video je postao hit

Screenshot: TikTok

VIDEO u kojem je snalažljivi labradoodle Dug pronašao način kako nadmudriti svoju obitelj i probiti se do bazena, unatoč njihovim pokušajima da ga spriječe, postao je viralan.

U videu se vidi kako je Dug već u bazenu, okružen ogradom koja mu očito nije predstavljala nikakav problem. Pas se udobno smjestio u vodi, naizgled nevino stojeći na stražnjim nogama dok ga snimaju.

@karaduncan3 #dogsoftiktok #dog #fyp #dugthelabradoodle #cutedog #sillydog #dogoftheday #labradoodle #happydog #oops #ohno ♬ Good Time - Owl City & Carly Rae Jepsen

Nakon nekoliko trenutaka promatranja svoje okoline, Dug više nije mogao obuzdati svoje uzbuđenje. Počeo je prskati vodu i veselo plivati, očito uživajući u svom uspjehu i neplaniranom kupanju.

Ovo nije prvi put da je pas pronašao put do bazena za neplanirano kupanje. Ranije ove godine, vlasnici zlatnog retrivera Tuckera postavili su ogradu kako bi spriječili svog ljubimca da uskoči u bazen, ali on se uspio provući kroz nju i uskočiti u bazen. Čini se da pametni psi uvijek nađu način da dobiju ono što žele!

@tuckerbeansmama Hes at it again!!! #badboy #goldenretriever #doglover #animallover #dogsoftiktok #dog #cutedog #furmom #dogmom #memorialdayweekend #jersey #swim #country #love ♬ original sound - Tuckerbeans mama
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.