Papiga usred nogometne utakmice sletjela igračici na glavu i napravila kaos

Screenshot: Instagram

TIJEKOM jedne nogometne utakmice u Brazilu igračice je posjetio neočekivan gost. Bila je to crveno - modra papiga ara, koja je jednoj od igračica čak sletjela na glavu kako bi bolje vidjela što se događa na terenu.

Bruna Benites, koja igra za SC Internacional, nalazila se na sredini terena kada je ugledala pernato stvorenje kako joj se približava iz zraka.

"Pogledala sam u nebo i vidjela kako se papiga brzo spušta prema meni. Okrenula sam se i mislila da će samo proći pored, ali je umjesto toga sletjela na mene", ispričala je Benites za Globo News.

Utakmica je odmah zaustavljena, a zaposlenici stadiona uletjeli su na teren kako bi pomogli papigi vratiti se na sigurno.

Kako su mediji doznali, ova papiga nije stranac na tom području. Njeno ime je Pelé i živi u blizini stadiona sa svojim vlasnikom koji polaže sva prava na njeno uzdržavanje. Papigi je dopušteno da leti bilo gdje u blizini svog doma, a izgleda da je nogometne utakmice najviše zanimaju.

"Pelé je slobodna ptica", rekla je Bruna Benites.

"Ponekad nas posjeti dok treniramo, ali uglavnom samo gleda iz prikrajka. Sada je odlučila sve malo bliže promotriti. Ovo je prvi put da je sletjela nekome na glavu i čast mi je da je za taj trenutak izabrala upravo mene", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.