Pas došao doma nakon dva dana, vlasnici se šokirali kad su saznali s kim je bio

Foto: Rachel Howatt

JEDAN od najgorih osjećaja rodi se u vlasnicima kada njihov ljubimac pobjegne od kuće. Dovoljan je samo trenutak nepažnje da se to dogodi, a posljedice mogu biti kobne. I dok vaš pas izbiva iz kuće, vi se pitate je li dobro, što radi, je li gladan i je li mu hladno. Upravo to se pitala Rachel Howatt koja je prošle godine prošla kroz agoniju nakon što joj je nestao ljubimac imena Koda. Njezin haski doma se vratio nakon dva dana.

Iako je Rachel duboko u sebi osjetila da će se njezin psić vratiti, ta dva dana nisu prošla bez suza. Kada se Koda vratio svojim vlasnicima, uslijedilo je puno pitanja na koja jednostavno nisu mogli dobiti odgovor. Njihov je psić bio zdrav i bez ozljeda, no njih je ipak zanimalo gdje je bio i što je radio.

Nasreću, saznali su da njihov susjed ima postavljenu kameru u šumi iza njihovih domova i tako su dobili odgovore na svoja pitanja. Na fotografijama su vidjeli svog Kodu koji se družio s jelenom i potpuno su se šokirali. Bilo im je nevjerojatno što se dvije potpuno različite životinje nisu uplašile jedna druge. Njihove fotografije možete pogledati u nastavku, a mi se nadamo da ćemo ubrzo dobiti nastavak te divne priče. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.