Pas se igrao u visokoj travi, a onda je naletio na nešto neočekivano 

Screenshot: TikTok

ALEX Hively, vlasnik psa Beaua, na svom je TikTok profilu podijelio nevjerojatan susret svog ljubimca i divlje životinje, do kojeg je došlo tijekom jedne šetnje. 

Beau se obožava igrati u visokoj travi, u kojoj skače poput klokana, ali ovaj put je tijekom igre skočio na neočekivanog prolaznika - mladog kojota. Beau i kojot su se počeli odmjeravati, a kada je kojot počeo trčati prema psu, Hively je pozvao svog psa da se vrati. Kojot je zatim odskakutao dalje, u istom stilu kao što to inače radi Beau.

@alexhivelyy off-screen, what youre not seeing is dad pick up a stick and prepare for war 🥷🏽 #dogsoftiktok #dogs #dogsofttiktok #doglover #coyote ♬ original sound - alex hively

Korisnike TikToka je šokirao nevjerojatan susret, koji je prošao bolje od očekivanog jer su kojoti poznati po povremenim napadima na kućne ljubimce. "Imaš sreće što ti pas ima dobre socijalne vještine, jer je uspio zaustaviti konflikt i još se kojot htio igrati s njim", "Dobila sam mali napadaj panike, moj pas bi počeo trčati za kojotom", "Smireniji si nego što bih ja bila u tom trenutku", neki su od komentara na video. 

Pročitajte više