Pas šokirao vlasnicu tijekom šetnje: Iz čista mira se bacio u blato

Screenshot: TikTok

KORISNICA TikToka Kaela Cardillo iz Waterlooa u Kanadi je na svom profilu @hank.and.gus objavila video koji je postao viralan i skupio preko 10 milijuna pogleda.

Video prikazuje njenog zlatnog retrivera Hanka kako se valja u blatu dok ona sa strane bespomoćno gleda kako se njegovo krzno pretvara iz zlatnog u smeđe u samo par sekundi.

@hank.and.gus After hours of baths, multiple shampoos, he’s still brown…#goldenretriever #dogfail ♬ You're Fucked - Ylvis

Cardillo je za Newsweek rekla da je psa morala čistiti danima. Hank inače voli skočiti u obližnje jezero, ali taj dan je našao blatnu lokvu i nije oklijevao prije skoka.

"Svaki put kad bi se osušio, samo bih našla nove naslage blata skrivene u krznu", rekla je. "Cijeli automobil i kupaonica su bili blatnjavi, morala sam ga sama kupati jer nijedan od salona za pse nije imao slobodan termin. Moja djeca i ja smo također bili prekriveni blatom jer je počeo skakati po nama od uzbuđenja."

Korisnici TikToka su nazvali video urnebesnim. "Sve što mogu reći je - sretno", napisao je jedan korisnik. "Od zlatnog retrivera do čokoladnog", "To je vjerojatno najsretniji dan njegova života", "Ajme, presmiješno", pisali su drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.