Pet hrabrih beba je ozdravilo i vratilo se kući, no njihovoj spasiteljici je potrebna pomoć

Ivana M.

SJEĆATE li se pet hrabrih beba koje je njihova spasiteljica usred noći iz Trogira vozila za Zagreb jer su bile u jako lošem stanju? Dijagnosticirana im je parvoviroza i morale su hitno u stacionar kako bi dobile 24-satnu njegu.

Smještene su na Klinici za zarazne bolesti gdje su se svi borili za njih. Bebe su stalno bile na infuziji, povraćale i imale krvav proljev. Bile su dehidrirane, razina kalija i glukoze im je stalno bila niska, no zajedno su se izborile za život.

Ovih pet hrabrih beba starih samo tri i pol mjeseca je prošlo tešku borbu i sada traže svoje obitelji u kojima će biti voljene i mažene. Ivana zna da će im pronaći najbolji mogući dom, jer manje od toga ne zaslužuju, no ova borba nije gotova.

Troškovi liječenja su veliki i Ivana mora sakupiti još 18.000 kn. Ona moli sve ljude dobre volje da joj pomognu, a sve informacije možete dobiti na njenom Facebook profilu Ivana Daisy.

Uplate možete izvršiti na račun Đovana Milas, Trogir, IBAN HR7923300033283088993 s naznakom 5 hrabrih beba ili na PayPal liveloveseego@gmail.com.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.