Pogledajte kako je njemački ovčar ocijenio namirnice koje mu je vlasnica servirala

NITKO ne voli baš svu hranu. Njemački ovčar Strider to je potvrdio u jednom TikTok videu u kojem isprobava nekoliko različitih namirnica. Video traje tri minute, a u njemu Strider isprobava brokulu, cvjetaču, sir, pileća prsa, ananas i slične namirnice.

Očekivano, pileća prsa i sir mu se jako sviđaju te ih proguta u jednom zalogaju, dok se s brokulom i cvjetačom muči. Video je prikupio brojne pozitivne reakcije i nasmijao velik broj pratitelja.

"Strider je najbolji! Sad mu dajte pravu hranu", jedan je od komentara na video.

@strider.gsd Strider tries broccoli, cauliflower and more #gsd #germanshepherd #dogsoftiktok #deutscherschäferhund #tastetest #asmr #foodreview ♬ original sound - Strider The GSD

Ipak, iako je gledanje naših ljubimaca kako isprobavaju ljudsku hranu iznimno zanimljivo, potrebno je biti svjestan toga da postoje određene namirnice s kojima nikada ne bi smjeli doći u doticaj, bez obzira na to koliko vas za to molili.

Alkohol, avokado, čokolada, kava, kofein, citrusi, kokos, kokosovo ulje, grožđe, grožđice, makadamija orasi, mlijeko, mliječni proizvodi, luk, češnjak, vlasac, jaja, sol i slane grickalice nisu hrana koju bi vaš pas trebao kušati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.