Pogledajte reakciju kujice nakon što je čula svog psića, video je presladak

Screenshot: TikTok

KORISNICA TikToka, @victoriawalkergas, nedavno je objavila viralni video koji je pregledalo više od šest milijuna ljudi.

Korisnica je otkrila da su njezini roditelji odlučili pokloniti svojim unucima psića, štenca engleskog baseta, nazvanog Bowser. Iako većina štenaca nakon odlaska u novi dom rijetko viđa svoje roditelje, Bowser nije jedan od njih. Naime, njegova mama živi u dvorištu pored njegovog, tako da često dolazi u posjet.

Na snimci koju je podijelila @victoriawalkergas možemo vidjeti kako Bowserova mama trči najbrže što može nakon što čuje njegov lavež.

@victoriawalkergas when your parent's give your kids a puppy, but momma dog hears her baby bark across the yard #bassethound #mommascoming #helpisonthewaydear #puppylove #puppy ♬ original sound - Victoria G

Preslatki video oduševio je mnoge gledatelje, koji su ostavili više od 800 tisuća lajkova i preko dvije tisuće komentara.

"Jako je lijepo što mu mama živi tako blizu", "Nikada nisam vidio baseta koji trči tako brzo", "Majčina ljubav je vječna", "Trebalo joj je godinu dana da dotrči", pisali su korisnici TikToka ispod objave.