Policajka dobila dojavu o agresivnom psu lutalici, pogledajte tko ju je dočekao 

Screenshot: TikTok

POLICAJKA iz Kalifornije, koja na TikToku objavljuje na profilu @acoalcorn, otkrila je što ju je nedavno dočekalo kada je dobila dojavu o opasnom psu lutalici. Njezina objava pregledana je više od 800 tisuća puta.

Policajka je u objavi otkrila da ju je prije četiri dana dočekao poziv o agresivnom psu lutalici, a osoba koju je nazvala prijetila je da će upucati psa.

Kada je @acoalcorn došla na "mjesto zločina", dočekala ju je sramežljiva kujica pit bulla koja se skrivala iza drvenih greda. Iako je bila uplašena, kujica je odlučila prići policajki i dopustila joj je da ju mazi. Njihov susret pogledajte u nastavku.

@acoalcorn Another aggressive pit. #pawenforcement #animalcontrol #animalcontrolofficer #straydog #pitty #dogrescue #pawpatrol #shelterdogs #adoptme #fresnocountyanimalservices #adoptmepets ♬ Stuff We Did (from 'Up') - Piano Version - your movie soundtrack

"Agresivno je preslatka", "Jadnica", "Beba, vidi se da je imala težak život", "Ovo mi slama srce", "Ona samo traži ljubav", "Prekrasna je", samo su neki od komentara korisnika TikToka. Dio korisnika koji živi u Kaliforniji također je izrazio želju za udomljavanjem napuštene kujice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.