Policija mu došla na vrata zbog papige. Kada je čujete, bit će vam sve jasno

Screenshot: YouTube

Plavočela amazona je strastvena pričalica zbog čega se budući vlasnici upozoravaju da paze kakvim sadržajima ih izlažu, jer će sigurno zapamtiti sve što čuju.

Jedan gospodin s Floride je spoznao ozbiljnost ovog upozorenja kada su mu se četiri policajca pojavila u dvorištu, priču prenosi Bored Panda.

Naime, Jason je u svom dvorištu popravljao auto jednog mirnog prijepodneva, u čemu ga je prekinula policija. Njih su pozvali susjedi nakon što su čuli glasno zapomaganje.

"Upomoć! Pustite me van!", glasili su očajni vapaji, ali u pitanju nije bila djevojka koju netko davi u bazenu, kako su susjedi mislili.

Pokazalo se da je galamu cijelo vrijeme stvarala četrdesetogodišnja papiga imena Rambo, iz reda plavočelih amazona, koja ima naviku bez ikakvog razloga vikati što god joj padne na pamet.

Kako objašnjava Rambov vlasnik, njegova obitelj imala je papigu od djetinjstva, pa je on već oguglao na njezinu viku. Kada su bili mali, vlasnik i njegov brat su papigu učili različitim smicalicama kako bi se našalili s roditeljima.

Jason je iznio papigu iz kuće i pokazao ju policajcima kako bi se uvjerili da nije riječ o stvarnom zločinu, već o nedužnoj prevari pernatog vragolana.

Par dana kasnije, Rambo je dobio priliku upoznati susjedstvo i tako umiriti svoje isprepadane susjede, a bizarni događaj je, čak, dospio i u lokalne vijesti, pa je malena pričalica sada stekla svjetsku slavu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.