Policija zaustavila čovjeka zbog prebrze vožnje, za volanom je bio njegov pas

Foto: Unsplash

ČOVJEK iz Washingtona priveden je nakon što ga je policija zaustavila zbog prebrze vožnje. Ovaj čudni događaj zbio se u nedjelju 29. ožujka, a vozača su morali zaustaviti pomoću bodljikave trake, kojom su mu probušili gume. Ono što je čudno u cijeloj priči je činjenica da je za volanom bio čovjekov pas te da se čovjek, bez ikakvog srama i susprezanja, time i branio.

Policajac Heather Axtman, koji radi već dvanaest godina, rekao je da nešto takvo nikada nije doživio. "Volio bih da sam izmislio ovu priču. Imam dvanaest godina iskustva, no ovakav izgovor nikada nisam čuo. Čovjek je rekao da je prebrzo vozio jer je učio voziti svog psa", rekao je Axtman.

Dodao je kako se radi o predivnom psu, koji se sada nalazi u lokalnom azilu. Njegov je vlasnik priveden te optužen za prebrzu vožnju pod utjecajem alkohola, bježanje od policije te bježanje s mjesta zločina. Na sreću, psić u toj opasnoj vožnji nije ozlijeđen. Nadamo se da će vrlo brzo pronaći novi dom i obitelj koja ga neće dovoditi u ovakve nevolje. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.