"Prava zavodnica": Zlostavljana ovčarka iznenadila neočekivanim ponašanjem

Screenshot: TikTok

VIRALNI video belgijske ovčarke Indy nasmijao je tisuće. Video objavljen na TikToku prikazuje iznenađujući trenutak kada Indy, šestogodišnja belgijska ovčarka iz Los Angelesa, za igru odabire isključivo mužjake koji nisu kastrirani. Vlasnica ju je nazvala "pravom zavodnicom".

@goindianabones She's a flirt! 😏😏 #rescuedog #abuseddog #overbred #overbreeding #reactivedog #muzzle #socialization #malinois ♬ Can Can (Hardstyle Mix) - Da Tweekaz & High LEvel

"Indy je udomljena belgijska ovčarka iz skloništa Los Angeles City East Valley Animal Shelter", rekla je vlasnica Andrea Begazo za Newsweek.

"Zlostavljana je radi uzgoja, zbog čega je razvila displaziju kukova i naglo se udebljala. Nakon toga su je napustili. Iako je belgijska ovčarka, nije energična, ali je zato vrlo nježna", dodala je.

Begazo je podijelila da se Indy jako boji agresivnog ponašanja jer je bila zlostavljana. U sklonište je došla kao lutalica bez prednjih zuba, a to je posljedica ili grickanja lanaca ili ranijeg zlostavljanja. Indy je također bila bez dlake na zglobovima i patila je od posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP), zbog čega se boji agresivnih reakcija i pati od anksioznosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.