Preslatko štene izaziva velikog mastifa, a on mu uzvraća na najljepši način

Screenshot: YouTube

DOLAZAK šteneta u obitelj velika je stvar za svakog člana. Svi ga željno iščekuju, a kada dođe u svoj novi dom, s osmijehom promatraju svaki njegov korak i svako novo otkriće. Ovom se malcu radovala cijela obitelj, uključujući i velikog engleskog mastifa koji se pokazao kao savršen stariji brat. To je pasmina čija je najizraženija osobina odanost i privrženost vlasniku i njegovoj obitelji.

Osim toga, engleski mastif je izuzetno hrabar i nježan u isto vrijeme. Odlični su čuvari. Unatoč tomu što su jako teški i naizgled tromi, mogu biti vrlo brzi kada je to potrebno. Ne vjeruju strancima, inteligentni su i vrlo brzo uče - stoga ih je lako dresirati.

Mogu biti vrlo opasni ako se ne odgajaju i ako se pravilno ne socijaliziraju. No kada je odgoj odrađen ispravno, vrlo su nježni s malom djecom, a mastif iz videa dokazao je da su takvi i kada su u pitanju štenci. Pogledajte predivan video i u to se uvjerite sami. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.