Priključite se akciji i pomozite napuštenim životinjama za koje se skrbi udruga Anima Dvor

Foto: Udruga Anima Dvor

VOLONTERI koji pomažu udrugama i napuštenim životinjama su ovog puta odlučili pokrenuti akciju prikupljanja sredstava za udrugu Anima Dvor koju je osnovala Ivana Begović. Ova udruga se sastoji od jedne male obitelji. Ivana i njen suprug te njihova dvogodišnja kćerka Mila se brinu za preko 100 pasa.

Dvor na Uni je mjesto u blizini granice s Bosnom i Hercegovinom pa često psi do Ivanine kući dolutaju sa svih strana. 100 pasa je golem broj i ako računate da su svi psi samo srednje veličine i da svaki pojede 10 kg hrane mjesečno, to iznosi tonu hrane!

Uz hranu psi trebaju i ogrlice, vodilice, ampule protiv krpelja i buha, zdjelice, igračke i dekice te pomoć u pokrivanju veterinarskih troškova. Ivana i njen suprug sami oko svoje kuće grade malo sklonište za ove pse i također im je potreban i građevinski materijal.

Na pitanje od kuda toliko pasa, Ivana kaže : "Neki su ubačeni u dvorište, neki sami dođu, neke sam sama zbrinula."

Ova mala, a zapravo velika udruga treba svu moguću pomoć te vas volonteri pozivaju da se priključite akciji koja traje do 12. svibnja 2018. Svi koji žele pomoći mogu se obratiti Jeleni na broj 098513264.

Osim prikupljanjem sredstava pomoći možete i udomljenjem, a štićenike udruge Anima Dvor možete vidjeti na njihovoj Facebook stranici.

Račun za uplate donacija :
Udruga za zaštitu životinja Anima Dvor
HR 5224070001100005210
SWIFT : OTPVHR2X
Pay Pal : helpinganimalsdvor@gmail.com

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.