Prljavi i bolesni romski psi jedva su preživjeli mučenje. Pomozite im da se ne moraju vratiti

Volonteri

PROJEKT kastracije pasa u romskim naseljima i dalje traje. Svakodnevno se izvlače psi i kastriraju, a imaju samo par dana da im se netko smiluje i pruži im privremeni smještaj kako se ne bi morali vraćati natrag.

Azil Prijatelji iz Čakovca sprema se za veliku akciju i potrebna im je sva pomoć

Projekt kastracije i zbrinjavanja pasa iz romskih naselja: Do sada ih je obrađeno 200 od 3000

Azil Prijatelji Čakovec nema toliko kapaciteta da zbrine sve pse. Udruge i volonteri iz cijele Hrvatske ujedinili su se u ovoj akciji.

No kako smo napisali, radi se o velikoj brojci od 3000 pasa kojima treba pomoć. Većina pasa je puna buha i krpelja te imaju Demodex. Demodex nije zarazna bolest i posljedica je loših higijenskih uvjeta te pada imuniteta.

Zajedno možemo pomoći romskim psima iz Međimurja da osjete ljubav i sreću

Ovi psi nisu tražili da budu mučeni i zaslužuju da im čovjek pruži priliku da postanu ono što trebaju biti - naši najbolji prijatelji.

Predsjednica Udruge Aleksandra Hampamer kaže kako su svi do jednoga dobri, mirni, uplašeni i svim djelatnicima i volonterima srce puca od pomisli da bi ih morali vratiti.

Deda Ernest je dugo živio nesretan. Spašen je iz romskog naselja i treba vašu pomoć

Budite dio ljudi koji će učiniti dobro djelo i udomite jednog od ovih predivnih pasa. Dobit ćete najboljeg prijatelja i život će vam sigurno postati bolji.

Zajedno možemo puno toga i vjerujemo da naša mala zemlja ima veliko srce koje je spremno ujediniti se i pomoći u realiziranju ove akcije. Sve informacije možete dobiti na Facebook stranici Azila Prijatelji Čakovec

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.