Provedite subotnje popodne na najboljem adventu i upoznajte njuškice koje traže dom

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo već tradicionalno održava Advent u Indigu ove subote, 9. prosinca, na svom terenu u Rakitju, s početkom u 16:30. Ove godine pripremili su pregršt zabavnih zanimacija, među kojima je film hrvatskog snimatelja, producenta i glumca Hrvoja Podobnika Gere, 7 kg mišića 7 minuta filma, u kojem je glavni lik Indigov štićenik Čorki.

Posjetitelji Indigovog adventa također će se sjajno zabaviti na pub kvizu božićno-kinološke teme. Kviz neće biti zahtjevan, a pobjednike očekuju nagrade. Osim toga, neće nedostajati ni hrane, pića i glazbe, a ni divnih njuškica koje traže dom.

Najveća želja svakog napuštenog psa je ljubav dobrih ljudi i zauvijek dom. No ako im to ne možete pružiti , već ćete im uvelike pomoći ako im ostavite koji poklončić ispod bora u Indigu. Najtraženije su ampule protiv vanjskih nametnika, loptice, keksići, rog za žvakanje i ostale potrepštine koje možete pronaći na popisima na društvenim mrežama Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.

☃️🎁INDIGO ADVENT🎁☃️ Dobro jutro! Naš teren je spreman za advent. Vidimo se danas u 16.30😉 Svi ste pozvani, veselimo se!🐶❤️ https://facebook.com/events/s/indigo-advent/882318443561204/

Objavljuje Udruga za dobrobit i zaštitu životinja IndigoPetak, 8. prosinca 2023.

Provedite današnje popodne u najboljem društvu i pridružite se Indigovoj ekipi na adventskom druženju!