Reakcija psa kad je shvatio da u parku nema drugih pasa je hit: "Izgubio je živce"

Screenshot: TikTok

JEDNA korisnica na TikToku, koja se naziva gđa Tee, podijelila je smiješni trenutak svoga psa Frankieja u videozapisu koji je postao viralan i prikupio više od pola milijuna lajkova i 24 tisuće komentara na ovoj platformi.

Na snimci se može vidjeti čupavi crno-bijeli psić Frankie kako tužno zuri kroz prozor automobila dok ga vlasnica doziva da se okrene. "Frankie je strašno ljut. U parku danas nema nijednog psa s obzirom na to da je vani hladno", napisala je u opisu objave uz emotikone koji plaču od smijeha.

@ms_tee_and_frankie #dogsoftiktok #funnydogs #fyp #fypシ #fypage #viral #viralvideo ♬ Funny Laugh Of Loud (Voice Mix) - Wheezy

"Frankie u fazonu: 'Uopće nije smiješno"

U jednom trenutku se može vidjeti kako se psić konačno okreće na dozivanje i izgleda potpuno razočarano, a zatim nastavlja s ignoriranjem i zamišljenim gledanjem kroz prozor. U pozadini se čuje kako njegova vlasnica umire od smijeha zbog njegove reakcije.

Korisnike TikToka također je nasmijala reakcija pa su svoje oduševljenje iskazivali u komentarima na objavi. "Frankie izgleda kao da mu je jedan živac ostao čitav, a ti si na putu da i njega uništiš, "Pas u fazonu: 'Uopće nije smiješno'", "Njegov izraz lica je sve", samo su neki od komentara.