Sad živi u Parizu: Pogledajte kako uživa jedna od najbogatijih mačaka na svijetu

Foto: Instagram

SLATKICA Choupette jedna je od najpoznatijih, ali i najbogatijih mačaka na svijetu. Njezin vlasnik bio je pokojni Karl Lagerfeld. Brinuo se za nju sve dok nije preminuo, a sada je njezina nova vlasnica Karlova bliska prijateljica. 

Lagodan život u Parizu

Choupette je prava šik djevojka. Živi u Parizu i stvarno uživa. Na Instagramu, gdje ima više od 250 tisuća pratitelja, pokazuje dijelove svoje svakodnevice. 

Njoj i Karlu bilo je suđeno

Mačka je na svijet došla u kolovozu 2011. godine. Kupio ju je model Baptiste Giabiconi, no jednom je zamolio Lagerfelda da je pričuva. Kada se Baptiste vratio shvatio da se Karl jako vezao za Choupette, a i ona za njega. 

Model je odlučio pokloniti dizajneru mačku, a Karl je svojoj Choupette poklonio život o kakvom mnoge mačke mogu samo sanjati. Putovala je s njim, upoznala je brojne slavne osobe. Jasno je da joj Karl nedostaje.

"Sretan rođendan tata, nedostaješ nam puno! Znam da kažu da ljudi koji umru idu na bolje mjesto. Ali ne mogu zamisliti bolje mjesto od mojih ruku. Volim te zauvijek", objavljeno je jučer na Choupetteinom Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.