Šibenčani organiziraju izložbu pasa mješanaca: "Primamo sve pse jer ih sve volimo"

Foto: Suzana S.

SLJEDEĆI tjedan u Šibeniku održava se izložba pasa mješanaca, i svi su dobrodošli. Na izložbi može sudjelovati samo trideset pasa, stoga bi bilo dobro da se što prije prijavite na e-mail Udruge Šibenske Šape, koja je ujedno i organizator. Potrebno je naznačiti da je riječ o prijavi za izložbu, kao i navesti ime i prezime vlasnika, ime psa, vrstu te broj čipa. Prijavljeni psi moraju biti cijepljeni.

"Primamo sve vrste mješanaca, ali i čistokrvne pse. Primamo i one bez zubi, s jednom šapicom, one s blentavim frizurama i one koji ne znaju nikakve trikove. Ukratko, primamo sve pse jer ih sve volimo", kažu iz Šibenskih Šapa.

Foto: Suzana S.

Izložba će se održati 28. kolovoza ispred kluba Azimut, a predviđeni početak je u 18:30 sati. Oni koji će sudjelovati na natjecanju moraju doći nešto ranije.

Osim što će se održati izložba pasa mješanaca, Šibenske Šape taj dan slave i rođendan. U sklopu proslave bit će organizirano natjecanje, tombola i Paw kviz. 

OSIGURAJTE MJESTO SVOM PSIĆU NA IZLOŽBI MJEŠANACA! Već smo zaprimili dosta prijava pa požurite dok još ima mjesta jer...

Posted by Šibenske šape on Sunday, August 25, 2024
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.