Spašena je s ulice i sada traži dom. Predivna Jelly čeka svoju savršenu obitelj

Foto: Faceook

Mnogo je pasa i mačaka u skloništima i udrugama u Hrvatskoj koje čekaju dom, a jedna od njih je i Jelly. Ova predivna trikolorka nalazi se pod skrbi udruge Noina arka, u kojoj čeka nekoga s kim će se satima igrati i maziti. Iz udruge za Jelly kažu da je na početku malo sramežljiva ili oprezna, ali kad se opusti, satima ćete uživati u zajedničkom društvu. 

"Prekrasna trikolorka, Jelly, čeka na vas. Jelly je jedna posebna maca izraženog karaktera. Kad se veseli i igra, ona je toliko sretna da ponekad i blago gricka, ali sve iz ljubavi. Dobro, ponekad je to i da vas malo nauči disciplini. S drugim macama je ok, ali treba joj malo vremena da spusti gard i potpuno se opusti. 

Ako dolazi u dom u kojem već ima mačaka, korisna bi bila socijalizacija na početku. Ni društvo pasa joj nije strano, nakon upoznavanja već je opuštena u njihovom društvu. Jelly je spašena s ulice zahvaljujući dobrim ljudima, a sada je spremna na trajni dom kako bi s vama dijelila kauč gledajući mačje serije ili malo odrijemala", stoji u opisu udruge na Facebooku. 

 

Prekrasna trikolorka Jelly čeka na vas 😻 Jelly je jedna posebna maca izraženog karaktera. Kad se veseli i igra, ona je...

Objavljuje Noina ArkaUtorak, 6. veljače 2024.