Spasila je život malenom čvorku, no nije imala pojma da će se ovo dogoditi

Screenshot: YouTube

LYNDSAY je pronašla ptičicu u zidu svog doma. Jedno je jutro začula cvrkut u podrumu i odmah je otišla vidjeti o čemu se radi. Ispostavilo se da se u zidu zaglavio ptić. Odmah je nazvala lokalno društvo za zaštitu životinja, no ono je odbilo uzeti malenog u svoje ruke, uz objašnjenje da se radi o čvorku koji spada u invazivne vrste. Lyndsay ga nije mogla pustiti da ugine pa je odlučila mužu putem poruke obznaniti da imaju novog ljubimca.

Plan je bio pustiti ga čim ojača, no Birdie to nikad nije htio. Iako povremeno izlazi van i istražuje prirodu, uvijek se vrati svojoj spasiteljici od koje se jednostavno ne želi razdvojiti. Ona kaže kako on osjeti kada se ona osjeća loše i uvijek je pokušava oraspoložiti. Uvjerena je da zna da ga je ona spasila te misli da se ne želi odvojiti od nje jer se kraj nje osjeća sigurno.

No to nisu sva čuda koja stanu u to maleno biće. Taj prekrasni čvorak naučio je govoriti kraj Lyndsay i njezinog partnera. On ne ponavlja samo zvukove koje čuje na TV-u, smijeh svojih vlasnika ili pusice koje mu oni šalju. On sklapa cijele rečenice, a često se čini kao da savršeno razumije što govori. Ako ne vjerujete da jedan čvorak može tako govoriti, pogledajte video koji slijedi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.