Srpska komičarka sav prihod od nastupa u Osijeku poklanja azilu u Nemetinu

Foto: Facebook

IZ osječkog azila objavili su kako im je srpska komičarka Ana Poznanović odlučila pomoći.

Ona će 16. veljače održati izvedbu predstave Muškarci i druge životinje, a sav zarađeni novac donirat će azilu u Nemetinu. Ulaznica košta deset eura, a predstava počinje u 19 sati.

"U autobiografskoj ispovijesti Muškarci i druge životinje Ana će nastaviti pričati o svemu što bi (prema riječima njene bake) žena trebala prešutjeti ako se misli ikada udati. Nastup će biti i edukativnog karaktera i moći ćete čuti mnoge korisne savjete na teme kako preživjeti poplavu, požar, seks i druge prirodne katastrofe", stoji u opisu predstave.

Zaposlenicima azila ova će pomoć biti itekako dobrodošla. Nedavno su objavili kako su ove godine primili nevjerojatno velik broj pasa, od kojih su neki bili (i još jesu) ozbiljno bolesni, a njihovo liječenje velik je izdatak. Zbog toga im je svaka pomoć dragocjena.

"Povedite prijatelje, rodbinu, susjede, može i muškarce. Ako im se ne svidi neka od šala koju će čuti barem će se moći tješiti činjenicom da su nahranili nekoga iz azila time što su kupili kartu", poručuju iz azila.