Stariji pas na presladak način pokazuje zahvalnost za svaku poslasticu

Screenshot: TikTok

Stariji pas Archie osvojio je srca mnogih svojim pristojnim ponašanjem dok prima poslastice. Video, koji je na TikToku podijelila njegova vlasnica Elizabeth, prikazuje Archieja kako s puno poštovanja zahvaljuje za svaku poslasticu koju dobije.

Archie strpljivo sjedi i gleda svoju vlasnicu dok mu ona priprema poslasticu. No, ono što ovaj video čini posebnim jest način na koji Archie pokazuje svoju zahvalnost, nježno tapkajući šapom po ruci svoje vlasnice svaki put kada dobije poslasticu, kao da želi reći "hvala".

@elizabethandarchie Replying to @Nachelle 😭 #seniordog ♬ original sound - Kayla Marie

Ova slatka rutina nije samo dokaz Archiejeve dobre naravi, već i snažne veze između psa i njegove vlasnice. Komentari ispod videa preplavljeni su pohvalama za Archiejevu pristojnost i ljubaznost, a mnogi korisnici napisali su kako bi svi psi trebali biti tako nježni i zahvalni.

Ovakvi trenuci podsjećaju nas na to koliko ljubavi i radosti naši četveronožni prijatelji unose u naše živote. Archie nam pokazuje da čak i male geste, poput tapkanja šapom, mogu prenijeti veliku zahvalnost i učiniti svakodnevne trenutke posebnima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.