U Zagrebu se za vikend održava koncert za pse i njihove vlasnike

Foto: Shutterstock

TENA Novak Kvartet ovoga vikenda organizira eksperimentalni koncert za pse i njihove vlasnike u zagrebačkom parku Ribnjak. Koncert će se održati u nedjelju 22. rujna, s početkom u 17 sati.

"S obzirom na to da su naši psi ionako često gosti i sudionici naših proba, a pogotovo jer svi u kvartetu imamo barem jednog, a neki i više ljubimaca, dosjetili smo se kako bi bilo lijepo da i mi napravimo jedan otvoreni koncert za naše pse, a i sve ostale pse i njihove vlasnike, u predivnom parku Ribnjak. Tu bi bili i gosti solisti, (psi koji vole pjevati)", poručuju organizatorice događaja putem Facebooka.

"Od naših su to samo Gonzi, šnaucer druge violine, no iz publike bi bili pozvani ostali pjevači psi solisti, koji bi između ostalog pjevali u oformljenom psećem gala kvartetu. S nama na pozornici bit će i naši ljubimci Lina, Gonzi, Wendy i Fritz", dodaju.

Svaka članica kvarteta osmislit će kompoziciju koja će biti posvećena njenom psu i inspirirana njegovim karakterom.

Tena Novak Kvartet osnovala je 2020. godine skladateljica i eksperimentalna glazbenica Tena Novak Vincek, u sklopu projekta Improkvart. Gudački kvartet čine violine Tena Novak Vincek i Lucija Stanojević, viola Nastasja Štefanić i violončelo Neva Begović.

Ako želite da se vaš pas pridruži glazbenicama na pozornici, javite se na audiciju putem ovog linka.

AUDICIJA ZA PSE KOJI PJEVAJU!!! Psi pjevači oglasite se i zavijajte! Pa gdje to ima!

Posted by Tena Novak on Tuesday, September 10, 2024

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.