Udomila je mačića iz skloništa, kad je došla kući primijetila nešto posebno na njemu

Foto: Instagram

ŽENA po imenu Katie Duda oplakivala je iznenadni gubitak svoje mačke Lucky kad je naišla na fotografiju dva mačića koji traže dom u Wrenn Rescues. 

Kad je Duda pokupila Rivera i njegovog brata iz njihove udomiteljske obitelji, primijetila je da je u Riveru nešto posebno.

"Mislila sam da sam primijetila veliko srce na njegovim prsima kad sam ih pokupila iz udomiteljske kuće, ali nisam bila sigurna", rekla je Duda za The Dodo.

"Zaista se nisam ni igrala s njima niti sam ih pažljivo gledala. Vjerujem u Wrenn Rescues", kazala je.

Kod kuće je River bio sramežljiv i želio se sakriti, pa mu je Duda napravila ugodno mjesto na kojem je mogao odmarati. Kako je River postajao opušteniji sa svojom novom obitelji, Duda je počela primjećivati ​​više mjesta u obliku srca na njegovom krznu.

"Potvrdila sam jedno na njegovim prsima, primijetila sam da mu nos ima više oblik srca od većine mačaka, zatim ispod šapa, brade...", rekla je Duda. 

"Do danas smo pronašli sedam cjelovitih srca i dva mjesta koja ponekad izgledaju srcoliko", dodala je Katie. 

Mačić ne samo da je prekriven srcima, već je i pun ljubavi.

"River je stara duša. Smiren je, pažljiv i pun ljubavi. Moja su djeca mogla nježno tugovati i izliječiti se uz River i Remi. Očekivala sam da će nam mačići donijeti radost, ali uistinu su nam donijeli mir", dodala je. 

"River, koji je prekriven srcima, popravlja slomljena srca", zaključila je Katie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.