Udomili su dva malena losa, no nisu ni sanjali da će to izgledati ovako

Screenshot: YouTube

OVA JE obitelj saznala da su dva malena losa, koja neprestano viđaju na cesti, ostala bez mame nakon što ju je udario auto. Odlučili su ih odvesti kući i pobrinuti se o njima jer su znali da sami neće preživjeti. Nazvali su stručnjake koji su im rekli da pravu pomoć neće moći dobiti barem tjedan dana te su ih upitali jesu li se spremni brinuti o životinjama. Nakon toga uslijedila je prava avantura.

Najprije su ih držali u zatvorenom jer su bebe bile jako slabe. Brinuli su se o njima, mazili ih, hranili i trudili se na sve načine pokazati im da su na sigurnom. Kada su se oporavili, pustili su ih u dvorište, a oni nikada nisu odlazili u šumu jer su znali i osjetili da su kod njih na sigurnom.

Nisu očekivali da će se toliko povezati jer nitko od njih nije imao pojma da su losovi toliko zabavni, mazni i pitomi. Postali su pravi prijatelji i kada je došlo vrijeme napuštanja, dvije djevojčice su se potpuno slomile. No losovi su morali otići u rezervat i pripremiti se za život u divljini. Pogledajte kako je izgledala briga o njima, sigurni smo da ćete uživati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.