Udomili su napuštenog mačka, a onda ugledali nešto nevjerojatno u pijesku

Foto: Ryoko Komine

MAČAK Snowball imao je svoju obitelj godinama, no onda su ga napustili zbog selidbe. To je bilo užasno stresno za njega, no vrlo brzo je dobio privremeni dom te je izbjegao dodatni stres koji životinje imaju u prenapučenim azilima. No, nažalost, nije se mogao prilagoditi ni u svom novom privremenom domu. Jednog je dana pobjegao i nije ga bilo dva mjeseca.

Njegova privremena obitelj već je bila odustala od njega, a onda su dobili poziv od lokalnog prihvatilišta koje ga je spasilo uz pomoć jedne žene. Snowball je bio u očajnom stanju, neuhranjen i bolestan. Šanse za preživljavanje bile su pedeset posto, no uspio se izvući. Njegova privremena obitelj odlučila je toga trenutka postati njegova prava obitelj jer nisu htjeli da proživljava dodatni stres uzrokovan stalnim promjenama doma.

Bilo je teško, no Snowball im je počeo vjerovati, danas se ne razdvaja od njih i prati ih u stopu. Nakon nekog vremena njegova vlasnica u pijesku je ugledala trag urina u obliku srca. Bila je u šoku i morala je fotografirati to čudo, a nakon nekoliko dana Snowball je ponovio isto. Vlasnici kažu kako to ne radi baš svaki put kada obavlja nuždu te kroz šalu dodaju da im svakih nekoliko dana tako izjavljuje ljubav. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.