Uginula slavna Instagram maca, vlasnik raznježio svijet oproštajnom porukom

Foto: Instagram/lil bub

UZ planetarno popularnu Grumpy Cat, svijet je bio bogat za još jednu posebnu i čudesnu macu, a njezino je ime Lil Bub. Popularnost je stekla na društvenoj mreži Tumblr 2011. godine, a danas broji čak 2,4 milijuna pratitelja na Instagramu. Zbog prepoznatljivih velikih očiju, malenih udova i jezika koji uvijek viri iz usta, Lil Bub je vrlo brzo osvojila cijeli svijet.

Njezin pomalo čudni izgled rezultat je genetske bolesti zbog koje je morala imati poseban tretman. Njezin vlasnik Mike Bridavsky tu bolest nije smatrao nečim odbojnim, on je obožavao svoju Bub i o njoj se brinuo najbolje moguće. Lil Bub uginula je 1. prosinca, a njezin vlasnik nije očekivao da će se to dogoditi u skorije vrijeme. Od svoje ljubimice oprostio se i putem Facebook statusa te je naglasio da nije patila. Otišla je mirno i spokojno u snu.

Dodao je kako, unatoč teškoj bolesti, nitko nije očekivao da će se to dogoditi bez najave i ovako rano. Za njega je ona bila najčarobnije biće na koje se mnogi trebaju ugledati. Unatoč teškoj bolesti, uvijek je bila puna života i ljubavi, a uvjeren je da je svojom voljom napustila ovaj svijet kako njezini vlasnici ne bi patili gledajući je kako polako i u mukama odlazi. Sve je fanove podsjetio da je Lil Bub bila ambasadorica bolesnim životinjama i životinjama bez doma za koje je skupila više od 300.000 dolara.

"Draga Bub, nikada neću zaboraviti tvoju velikodušnost, tvoju beskonačnu zalihu ljubavi niti tvoju sposobnost donošenja čarolije i radosti gdje god došla. Počašćen sam što si me izabrala za svog vlasnika i što sam imao priliku brinuti o tebi. Molim te, posjećuj nas u snovima što češće", napisao je Mike u svojoj oproštajnoj poruci. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.