Umrla je od smijeha kada je čula tatino obraćanje psu, morala ih je snimiti

Foto: Kendall France

CHELSEA je kujica koja, baš kao i svi psi, ima žute minute. Iako je većinu vremena poslušna, dobra i draga, nekada se jednostavno ne može suzdržati. Njezini joj ukućani ne zamjeraju, jer znaju da je još štene, no kada napravi neku glupost, moraju joj održati predavanje.

Kako drugačije naučiti pse da se nešto ne smije? Batine, naravno, ne dolaze u obzir, a ozbiljan govor u pravilnom tonalitetu ljubimcima će jasno dati do znanja da su napravili nešto što nisu smjeli. Jedan takav razgovor obavio je i vlasnik kujice Chelsea nakon što mu se otrgla s povodca i trčala po kvartu dobrih dvadeset minuta.

Cijela se obitelj uključila u hvatanje ove nestašne curice, a kada su je konačno ulovili, uslijedio je razgovor. Kći vlasnika sve je to snimila, a video je nasmijao tisuće ljudi. "Kada tako pobjegneš, svi umremo od brige, to nije nimalo cool", rekao je vlasnik te dodao kako zna da Chelsea u potpunosti razumije sve što joj je rekao. Tomu u prilog ide i činjenica da je kasnije pokunjeno ležala i ponašala se kao da zna što je skrivila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.