VIDEO Čuvara kineskog zoološkog vrta tigar napao pa ugušio i zaprepastio sve posjetitelje

Screenshot: Dailymail

KINESKI čuvar zoološkoga vrta napadnut je od strane tigra kojeg je odgajao još dok je bio mladunče. Čuvar je ušao u kavez u kojem su se inače odvijale pripreme i treninzi za performans koji se trebao odviti u nedjelju. Tigar je u jednom trenutku napao čuvara i ugušio ga. Ovaj je incident zaprepastio sve posjetitelje i zaposlene, osobito zbog toga što tigar nikada prije nije pokazivao ovakve znakove i bio je redovito s ljudima koji su ga trenirali i odgajali.

Užasavajuća snimka, snimljena od strane posjetitelja, jasno prikazuje tigra koji stoji nad mrtvim tijelom čuvara, dok netko sa strane panično viče da se pozove policija. Druga snimka prikazuje kako tigar pokušava kandžama rastrgati čuvara, dok drugi zaposlenici pomoću štapa pokušavaju otjerati tigra od njegovog tijela.

To im je na kraju pošlo za rukom, no kada su ga izvukli iz kaveza, čovjek nije davao nikakve znakove života. Mnogi su ljudi komentirali ovaj strašni događaj, naglašavajući kako je konačno vrijeme da se u cijelom svijetu zabrane zoološki vrtovi te kako životinje ne mogu biti krive za ovakve postupke. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.