VIDEO Engleski buldog dijelio je puse lamantinu koji je znatiželjno plivao oko kajaka

Screenshot: Rumble

ENGLESKI buldog i njegov vlasnik vozili su se kajakom, a vrlo brzo u vožnji im se pridružila skupina pet zaigranih lamantina. Okružili su kajak i veselo ih pratili, a psić Frapp prišao je jednom od njih kako bi mu dao pusu i ponjuškao ga. Lamantini su sisavci iz reda morskih krava. Oni žive u toplim vodama priobalja Atlantskog oceana te u estuarijima, rijekama i močvarama.

Predivno je vidjeli koliko je maleni buldog oduševljen i uzbuđen zbog svog novog prijatelja. Prati svaki njegov pokret i pokušava mu pokazati da ga se ne mora bojati. Nakon nekog vremena, lamantin izađe iz vode kako bi ga pozdravio i uzvratio mu poljubac.

Od tada, Frapp baš često odlazi u vožnju kajakom sa svojim vlasnikom i druži se s ovim preslatkim, vodenim životinjama. Oni imaju poseban odnos i to je pravi dokaz da životinje imaju osjećaje te da ne poznaju razlike. Iako žive na potpuno drugim staništima, njihovo prijateljstvo je dovoljno snažno da opstane. Preslatki su!

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.