VIDEO Napravili su veliku žrtvu zbog pasa i nikada se nisu pokajali

Screenshot: YouTube

OVI SU se ljudi odlučili na velik korak - udomljavanje psa kojem je potreban dom. Odmah su se zaljubili u bezimenu kujicu i odveli je kući. Na njezinom je kavezu pisalo "štene broj 6" i oni su je jednostavno htjeli odnijeti doma i dati joj ime, ljubav i nov život. Otišli su kupiti pseću hranu u Pet Shop u kojem se održavao dobrotvorni događaj čija je svrha bila udomljavanje pasa. Odmah su se zaljubili u jednog psa koji je iskakao od ostalih.

No oni si jednostavno nisu mogli priuštiti još jednog ljubimca. Puno su razmišljali o svemu, posjetili su Pet Shop još dva puta i na kraju su i drugog pesonju odlučili odvesti u svoj dom. Iako su se odmah zaljubili u njega, priznali su da je bilo vrlo teško odgajati ga. Ako bi ga ostavili samog, uvijek bi nešto uništio u stanu. No oni nisu odustajali od njega. Počeli su svoje pse voditi na putovanja i avanture u prirodi.

Oboje su zaljubljeni u penjanje i planinarenje. Svoje su ljubimce počeli uključivati u to i na kraju su se odlučili za život u kombiju kako bi olakšali i sebi i psima. Njihovi ljubimci idu na planinarenje, penjanje, vožnje kajakom, plivanje i trčanje po pustinjama. Svoj su život promijenili zbog ljubimaca i nikada nisu požalili. Njihove avanture možete pogledati u ovom predivnom videu. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.