VIDEO Njihova je cimerica bila malena majmunica, a ovako su izgledali njihovi dani

Screenshot: YouTube

MLADI bračni par Steven i Eyla početkom 2018. godine odlučio se za nešto predivno. Dali su otkaz na svojim poslovima i odlučili su volontirati te pomoći životinjama i ljudima. Njihova zadnja volonterska avantura dogodila se u Ekvadoru. Radili su s amazonskim plemenom Kečua kako bi unaprijedili eko-turizam i učili ih engleski jezik.

Obitelj kod koje su odsjedali privremeno je udomila malenu majmunicu imena Sofia. Kažu kako je to najslađe biće koje obožava upadati u nevolje. Kontaktirali su rehabilitacijski centar za životinje i nadali se da će Sofia vrlo brzo biti sposobna za život u divljini s drugim majmunima.

Sofia je vrlo znatiželjna. Obožava se penjati po stolicama, stolovima, stepenicama, vratima i ništa je ne može zaustaviti. Kuća u kojoj su smješteni prepuna je drveća papaje. Bilo im je žao pustiti sve te plodove da propadnu pa su odlučili napraviti džem.

Sofia je neprestano ulazila u kuhinju dok je trajala cijela procedura i bila je vrlo znatiželjna. Niti jedan njihov posao nije joj promaknuo. Ona je postala prava mala pomagačica u ovoj akciji i njezina privremena vlasnica snimila je sve to i podijelila sa svijetom. Evo kako je to izgledalo! 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.