VIDEO Ovaj bokser obožava svoju malenu vlasnicu, a njezino oduševljenje govori sve

Screenshot: YouTube

BOKSERI su predivni psi vrlo mirnog karaktera, no uvijek razigrani. Njegov karakter krasi i velika inteligencija koju prati znatiželja i mogućnost vrlo brzog učenja. Prijateljski je nastrojen, jako voli ljude i odlično se slaže s djecom. No, ponekad zna biti previše zaštitnički nastrojen. Uz pravilnu socijalizaciju i dresuru moguće je izbjeći taj pretjerano zaštitnički stav. Vrlo je živahan i uvijek će htjeti impresionirati svog vlasnika te mu udovoljiti. Voli se "glupirati" i zabavljati sve oko sebe.

Vrlo je hrabar i dobar je čuvar, no ne pokazuje znakove agresivnosti. Njegova zabavna i vesela strana te slaganje s djecom može se vidjeti upravo u ovom videu. Ovaj slatki pesonja obožava svoju malenu vlasnicu, njezin je zaštitnik, zabavljač i najveći fan. Njezina reakcija govori nam da je obožavanje obostrano. Neka vam ovaj preslatki duo začini vikend na najljepši mogući način. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.