VIDEO Ovaj je pas hrabriji od većina ljudi, a njegove avanture pravi su dokaz za to

Screenshot: YouTube

PACO je preslatki pas koji obožava avanture. Njegov ga je vlasnika pronašao usred pustinje i nije znao što da radi. Mislio je kako nijedan pas nije dovoljno hrabar i aktivan da bi mogao popratiti sve njegove izazove, no odlučio je probati. Vrlo je brzo shvatio da je Paco pas koji obožava avanture i koji se usudi napraviti sve. Zajedno su proživjeli puno toga.

Plovili su i zimi i ljeti, penjali se na planine, vozili autom i motorom - Paco je postao njegov hrabri suputnik. No kada je došlo vrijeme za skakanje s padobranom, njegov ga je vlasnik ostavljao u busu. Vrlo je brzo shvatio da Paco pati kada ostane sam pa ga je odlučio voditi i pokazati mu što radi. Kada je Paco prvi put gledao svog vlasnika kako skače, bio je u naručju njegova prijatelja.

On je izjavio kako se psić tresao od straha jer je mislio da je njegov vlasnik umro, no čim ga je on dozvao, smirio se u sekundi. Nakon nekog vremena, odlučio je skočiti sa svojim ljubimcem jer je shvatio da se neće bojati ni toga. Nas je taj skok oduševio, a vjerujemo da ćete i vi ostati pod dojmom. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.