VIDEO Ovaj pas bojao se svega, a danas se bavi planinarenjem i penjanjem

Screenshot: YouTube

OVAJ pit bull nije imao nimalo lak život. Živio je u podrumu kuće narkodilera. Njegov novi vlasnik izjavio je kako se nikada u životu nije susreo s bićem koje se toliko svega boji. Prvih nekoliko mjeseci nije se micao iz jednog kuta. Nije nikoga htio gledati u oči i činilo se kako mu nema spasa.

No, ovaj čovjek nije odustajao. Odlučio je povesti ga na planinarenje. Od toga dana sve je krenulo na bolje. Nikada ga nije forsirao na izlaske i odlaske u prirodu. No, ovaj predivni pit bull jedva bi dočekao istraživati prirodu ponovno. Ni komplicirane i pomalo opasne staze za njega nisu problem, čak se voli spuštati i užetom.

No, njegove su posljedice velike. Anksioznost se i dalje zna javiti, no napredak je itekako vidljiv. Njegov vlasnik kaže da ga ne bi mijenjao ni za što te kako obožava ljudima pokazivati njegova postignuća jer su ona dokaz da pit bullovi nisu strašni i opasni psi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.