VIDEO Ovi su psi napravili glupost, a njihovi ih izrazi lica potpuno odaju

Screenshot: YouTube

PSI SU doista čovjekovi najbolji prijatelji. Postoje dani kada nas nitko ne shvaća osim njih. Postoje dani kada nam jedino oni mogu pružiti utjehu. Sigurno vam se dogodilo da se vratite doma potpuno slomljeni, no za njih ste uvijek imali snage. Događalo vam se sigurno i da ustanete na lijevu nogu te da se doma vratite jako živčani, a jedan pogleda vašeg ljubimca ima magičnu moć pomoću koje vam izmami osmijeh na lice. No, postoje dani kada vas doma dočeka potpuni kaos.

Nekada se popnu na stol iako znaju da ne smiju. Nekada iskidaju novine, igračke ili papuče. Nekada pojedu hranu koja nije njihova. Postoji sigurno niz gluposti koje je vaš ljubimac napravio dok vas nije bilo doma ili dok niste obraćali pozornost. Na taj nam način ljubimci često žele poručiti da smo im nedostajali i da ih ne ostavljamo same. Ovi su psi napravili glupost i nisu mogli sakriti osjećaj krivice. Njihove su reakcije slatke i smiješne u isto vrijeme, a možete ih pogledati u videu koji slijedi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.