VIDEO Ovom čovjeku su ljubimci pomogli da se oporavi nakon povratka iz Iraka

Screenshoot: YouTube

NAKON povratka iz Iraka, ovaj čovjek je prolazio kroz prilično teško razdoblje. Njegovi ljubimci su pas i mačka koji se slažu kao prava braća i svi zajedno čine jednu malu divnu obitelj. Oni su pomogli svom čovjeku kada mu je bilo najteže.

Puppi je kujica koju je pronašao 2004. godine na planini i od tada su jedino bili razdvojeni kada je otišao u Irak. Nakon povratka iz rata, Puppi je postala njegov pas pomagač i znala je točno što mu treba i kako mu pomoći da se izvuče iz loših misli.

Miceka Burmu je udomio prije četiri godine. Na njega je naišao sasvim slučajno, jedna beskućnica je imala punu kutiju malih mačica i čim ga je vidio, znao je da će mu ostati zauvijek. Ovaj micek ne voli kada ga se drži, ali je zato uvijek spreman za avanture. Burma nije micek koji se voli izležavati, on je micek koji voli istraživati.

Zajedno s Puppi tjeraju svog čovjeka da se kreće i osjeća bolje. I sam vlasnik kaže da mu njih dvoje pomažu kada se osjeća usamljeno. Puppi nije bitno kamo idu, ona je sretno dok god idu svi zajedno. Veselo maše repićem u iščekivanju novih avantura, a micek Burma ih prati u stopu.

Ovo je prava bezuvjetna ljubav, baš kakva bi i trebala biti. Oni su njegova obitelj i njegovi najbolji prijatelji i da nema njih on ne bi znao kako dalje.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.