VIDEO Pronašla je "najružnijeg" starijeg psa i odlučila da je to pas za nju

Screenshot

BRIDGETTE je kujica koju nitko nije htio udomiti jer nije bila atraktivna i bila je stara. Ova divna žena znala je da želi pružiti dom starijem psu i pronašla je oglas sa slikom ove stare kujice. I sama vlasnica kaže da je izabrala najružnijeg psa jer je znala da je nitko ne želi.

Kujica je tada imala 8 godina, bojala se svega, a i zdravstveno je bila jako loše. Njena nova mama se trudila i brinula za ovu dragu damu i ona će uskoro imati 17 godina! Ova kujica prošla je puno toga u svom drugom dijelu životne priče, a čak i ide na razne fizikalne terapije kako bi što dulje bila pokretna.

Iako su nerazdvojne, Bridgette se ponaša kao prava čangrizava bakica, ne voli se baš igrati, zabavnije joj je istraživati. Osim po godinama, ova kujica je posebna i po još jednoj stvari.

Ona osjeti kada je njena vlasnica u stresu i daje joj to do znanja na vrlo jednostavan način te joj time pomaže da izbaci stres iz sebe. Divno je što je žena pružila priliku ovoj starijoj dami, a još divnije je što je kujica pravi mali borac i svaki dan je za nju pobjeda.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom Članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.