VIDEO Žena dovela pačića kući svojim mačkama, ovakav rasplet nije očekivala

Screenshot: TikTok

KORISNICA TikToka Kennedy Hines pronašla je malenog pačića i odlučila ga donijeti kući, no nije znala kako će njezina mačka i pet mačića reagirati ni kako će se uz druge ljubimce brinuti još i za njega.

No ispostavilo se da se njezini ljubimci prilično dobro slažu s pačićem. Igraju se i spavaju zajedno kao i da je maleni jedan od mačića.

@kennab00_ Was not expecting this 🥹 #fyp #babyduck #catsoftiktok #viral #foryoupage #cuteanimals #love ♬ Funny Song - Cavendish Music

"Moja mačka ga je uzela pod svoje", napisala je Kennedy te dodala da to nije očekivala. Njezinim pratiteljima jako se svidjelo ovo neobično prijateljstvo te su video lajkali gotovo tri milijuna puta, a pregledali više od 12 milijuna puta.

"Preslatko, imaš tako veliko srce", "Mačići: Zašto je naš novi brat tako žut", "To više nije patka, pretvorit će se u mačku", "Ovo mi je popravilo dan", neki su od komentara.

@kennab00_ Everyone rocking with mochi😭🦆 ( This one is better) 😂😂😂 #babyduck #viral #foryoupage #fypシ #catsoftiktok ♬ WE ROCKIN WITH MARK - Heated Highlights

Pačića je ostavila u svom domu i nazvala ga Mochi. Omogućila mu je sve što mu treba za život te mu dopušta i da se kupa u kadi. Ponekad ga pušta izvan kuće kako bi se prošetao.

@kennab00_ Replying to @nobodyyyfamous Mochi says thank You all for the love i will keep updating you guys ! 🤍🤍 #babyduck #catsoftiktok #viral #fyp #foryoupage ♬ Funny Song - Cavendish Music